2013. aug. 31.

Prológus

Kedves olvasóim!
Meghoztam a prológust és köszönöm a két feliratkozót, bár még semmi sem volt kint. Köszönöm, köszönöm, hogy bíztok bennem! Igen, jól gondoljátok ez egy Payzer Fanfic. lesz és itt és most leszögezem; NEM SOPHIA UTÁLÓ BLOG, csak ezt a sztorit úgy éreztem, hogy le kell írnom. Kérhettek cserét és várom a kommenteket - jöhet hideg, s meleg. (Mindig linkelek majd dalt, amit úgy érzek, hogy illik hozzá. Érdemes lesz őket meghallgatni!)
Ölel titeket, Zsuu



Danielle Peazer

Ősz. Hideg, kegyetlen és szeles ősz. Imádom ezt az évszakot! Az eső halkan kopogni kezd az autóm tetején, mire én csak lassítok. Imádom hallgatni a hangját, ahogy a cseppek versenyt rendeznek a lecsöpögésért és valaki ha nyer, leesik. Micsoda kicsinyes gondolatok, mintha egy ovist hallanék. Észre se vettem eddig, de a reptér közeledik felém. Igen, ez kell nekem!

Nem akarok több órát fent maradni, csak egy kép miatt. Nem akarok több kisírt szemet, s depressziós, fancsali pofát. Érett, magabiztos nő vagyok és nem fogok egy pasi miatt ennyit szenvedni. Padlógázt nyomok, s érzem, ahogy az utcák tágasabbak lesznek. A modernség megjelenik - a külföldiek miatt. Mosolyt csal az arcomra a hirtelen ódivatból, újdivatba ugrás. Itt nincs kint száz helyen a király kis gyerek, csak néhány telefonreklám. Az épületek nem tégla díszíti, hanem színes festés, melytől barátságos hangvétele lesz. Szinte új ember leszek és még nem is mentem túl messze. 

Megérkeztem. Leparkolok. Érzem a sok turista, fan tekintetét magamon, de én csak ráérősen kiveszem hátulról a bőröndömet és a kézitáskám. Nem figyelek rájuk, akkor ők minek engem? Nem vagyok már Liam barátnője, csak egy táncos. 

Körülnézek. A reptér belseje nagyobb, mint múltkor. Lehet, hogy csak a szerelemtől ennyire vak voltam. De mára minden megváltozott. Nem érdekel senki és semmi. Eleanort keresem és végül meg is találtam, egy eldugott zugban nyomkodta a telefonját. Egy sima fehér póló, farmer rövidnadrág és saru volt rajta. Lehet, hogy csak a fanok miatt nem esett túlzásba. Szegény lányt felhívtam délelőtt, hogy utazunk és ő se hang, se beszéd elindult, hogy velem együtt legyen. Egy igaz barát! 
- Szia - mondtam és szégyenlős mosolyt öltöttem magamra. Ő csak barna szemeivel és kislányos mosolyával rám nézett és felállt. 
- Szió - mosolya akkora volt, hogy kis gödröcskék jelentek meg orcáján. Mint egy kislány, de ki gondolná, hogy már 21 éves? Én nem!
- Akkor mehetünk? Fél óra múlva indul a gép - kicsit sürgettem, mivel nagyon zavart a tény, hogy egy városban vagyok azzal a lánnyal, aki az utódom. Aki engem követ a sorban. Akit ugyanúgy fognak szeretni a fanok. Akit ugyanúgy szeret Liam, mint régen engem. 
Elnyeltem könnyeimet, de kevés volt, mivel El észrevette és biztatóan megszorította kezemet. Szememben gyűlni kezdtek a sós könnycseppek és ajkamba haraptam. Nem szeretek sírni, mivel még az is  emlékeztett. Minden hozzá köt. 
- Csssshhh - mondta Eleanor és szorosan megölelt. Hátamat kezdte simogatni, de én nekem csak egyre jobban kezdett rázkódni a vállam. Hiányzik. Pokolian hiányzik! 
Mindene. A borostás arca, reggeli rekedt hangja, mogyoró barna szemei, biztonságot nyújtó karjai, nyugodtságot sugalló viselkedés és édes ajkai. Minden egyes porcikája olyan számomra, mint a drog. Ha egyszer megkapom, sose akarom abbahagyni és mindig csak a sajátomnak akarom tudni. Liam az én drogom, az én egyetlen káros szenvedélyem - volt. Megráztam fejemet és jobb kezemmel megtöröltem arcomat. Nagy levegőt vettem és elhúzódtam Eleanortól. Mosolyt öltöttem magamra, de nem volt benne semmi igazság. Jegyeinket elővettem a táskámból és egyiket átnyújtottam a barátnőmnek. Megragadtuk csomagjainkat és elindultunk az ellenőrző felé, ahol áttették egy kifutóra a csomagjainkat. Nagy levegőt vettem. Innen már nincs visszaút. 
- Megyünk Dan? - kérdezte El még mindig azzal a kislányos mosollyal. Ő sose szomorú?! 
- Persze - mosoly Danielle, mosoly! 
Egy rövid folyosó után már egyből láttuk az egymás mellett felsorakozó repülőket. Eszembe jutott egy régi emlék. 
"- Ááááh olyan jó lesz - ugrottam Niall hátára a repülőgép előtt.
 - Liam a csajod letöri a hátam - kiáltott alattam a szőke srác és én nevetne, de leszálltam róla. Odamentem Harry mellé, aki magányosan nyomkodta telefonját, de mikor meglátott mosolyogni kezdett. 
 - Üdv - mondta és eldugta zsebébe a telefont. 
 - Szió - mosolyogtam és megöleltem. Visszaölelt, majd Liamhez siettem. Megfogtam kezét és megpusziltam arcát. 
 - Úgy viselkedsz, mint egy tizen éves - nevetett és mellem alatt összefontam karjaim. Lebiggyesztettem ajkaimat, majd Liam visszanézett rám. 
 - Ez nem volt szép - a földet kezdtem nézni, mire még nagyobbra nyíltak ajkai a nevetéstől, majd átölelt. 
 - Ha kicsinyes vagy, ha nem én mindenhogy szeretlek - mondta és felnéztem szemeibe. 
 - Tényleg? - nyíltak nagyra szemeim, mire egy nagy bólogatást és édes csókot kaptam."
Danielle ezt most hagyd abba! Nem gondolsz rá és pont. Megráztam fejem, majd felmentünk a gépre. Megnézte jegyeinket a stewardess és miután megtaláltuk helyünket, leültünk. 
- Belegondoltál, hogy két hét nem is olyan hosszú? - kérdezte és most a mosoly eltűnt. Helyette egy komor, érett nőt láttam. 
- Bele - kifele kezdtem nézni az ablakon. 
Ha Liam tovább lépett, akkor Én is. Egyenesen Ausztráliáig!

24 megjegyzés:

  1. Imádom :') pont mire végig értem arra lett vége a dalnak elsírtam magam nagyon hiányzik nekem ahoz képes Liam fan vagyok de hiányzik ez az új barátnője bocsi lusta vok felpörgetni mert még a nevét se tanultam meg ez olyan olyan na nekem nem szimpi mindegy 1D-s barátnő szimpatikus de ő nem Eleanor-t szeretem ő jó Louis-val akkor Perrie-t szeretem ő jó Zayn-nel akkor Harry barátnőit is szerettem még Taylor-t is !!! de ő nekem nem szimpatikus na de itt nyavajgok az a lényeg fanbtasztikus lett és gyors kövit !!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az írása közben én végig Lana számát hallgattam és háromszor sírtam el magam. Sophia a neve, de nekem se valami szimpi, de ha Leeyum béjbink őt akarja, akkor hajrá, én áldásom adom rájuk. Én is szimpatizálok a többivel, de ő.. nekem nagyon új. :) Köszönöm szépen és jövőhét pénteken jön! Xx

      Törlés
  2. Nekem nagyon tetszett :) Danit imádtam-imádom, sophiara nem mondok semmit, mert ha Liam boldog akkor én is (: várom a következőt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett :) Szintúgy, egy a véleményünk! Jövőhét pénteken :)

      Törlés
  3. Jézusom! Nagyon tetszik! Egyedül az zavar egy kicsit, hogy jelen időben íródik, hiszen még sosem olvastam az előtt ilyen történetet, és ha mégis találtam egyet, akkor az azonnal abba is hagytam, de ezt nem tudtam! És nem is akartam:) Tényleg nagyon jó! Szóval van +1 rendszeresed:)
    Siess a következővel, szerintem nagyon sokan várjuk!:)
    IR*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is ezt mondanám, hogy jézusom! :) Köszönöm kedves szavaidat és örülök, hogy "nem tudtad abbahagyni". :) A jelen időt pedig kiakartam próbálni, mivel azt mondták sokan, hogy az milyen nehéz.. ha tényleg nagyon zavar akkor írhatom múltban, csak szólj. ;)
      Köszönöm! :)
      Jövőhét pénteken jön! :)
      Ölel, Zsuu .xx

      Törlés
  4. Most találtam rá a blogodra, s rögtön felkeltette az érdeklődésemet, amint megláttam Dani-t és Liamet a fejlécen. Gondoltam, hogy valami ilyesmiről fog szólni.. :) A fogalmazásod kifogástalan, és nekem mégjobban tetszik, hogy jelen időben van írva, olyan érzésem van, mintha én lennék Danielle pont abban a pillanatban. Amikor a visszaemlékezést olvastam, majdnem elsírtam magam. Nagyon szomoró voltam, amikor szakítottak. Payzer forever<3 Sophiáról én sem tudok túl sok mindent, hallottam róla jót és rosszat is.. De térjünk vissza a történetre. Szóval nagyon tetszett, rögtön megfogott az alapsztori, és nem is csoda, hogy már 18 feliratkozód van - én is közéjük tartozom. c: Biztos, hogy továbbra is olvasni fogom, és abban is biztos lehetsz, hogy minden részed alá fog érkezni tőlem egy komment. :)
    Siess a következővel, már alig várom!<3
    xx S.

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól estek kedves szavaid, köszönöm szépen, sokat jelent. :) Azaz, Payzer forever és Sophia.. nekem olyan, mint egy mumus. Semmit nem tudunk róla, csak a nevét és, hogy Liam barátnője, amit valljunk be, hogy nagyon furcsa a mai "Directioners better than FBI" felállással! Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet és annak is, hogy -remélem, így is lesz- folyamatosan fogok olvasni tőled véleményt. :)
    Lehet, hogy hamarabb hozom, mint péntek! ;)
    Ölel, Zsuu .xx

    VálaszTörlés
  6. Ahogy megmondtam tegnap, feliratkoztam, mert el szeretném olvasni a blogot, és most meg is történt. Hadd ne mondjam... ÚR ISTEN. Imádom! :D De most komolyan, nekem iszonyatosan bejön. Talán új kedvencet avathatok? Ezt majd még meglátom. :3
    Szóval komolyra fordítom a szót. A fogalmazásod egyszerűen megfogott - vagyis gördülékeny, hibátlan, egyszóval per-fect. Mi más volna? Ha nem lenne az, miért írnék neked? Miért iratkoztam volna fel? Hm? Szerintem is... :D Egyedi a történet, hiszen még Sophia-s bloggal még nem találkoztam, ahogy szerintem senki más sem. Egy igaz barátság. Imádom Eleanort és Dani-t is, szóval nálam telibe talált ez a blog. Rettentően érdekel, mit hozol ki belőle, ezért is várom azt a pénteki napot... :') Csak így tovább! ;) Biztosan ajánlani fogom a blogodat.
    domii, xoxo

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy 'iszonyatosan' bejön. :D Köszönöm szépen, hogy írtál, tényleg nagyon sokat jelent 1-1 mondat és ez, hogy per-fect a blogom.. ááh tényleg, csak megköszönni tudom. :')
      Péntekre kész leszek!
      Ölel, Zsuu .xx

      Törlés
  7. Hát, ez eszméletlen jó. A barátnőm linkelte a blogodat, és én persze egyből olvasni kezdtem, mivel nagyon szerettem a Payzer párost. :)
    Igen, megmondhatom hogy ez nem is votl rossz ötlet, hisz' brilliánsan fogalmazol. Átérzem Danielle érzelmeit, fájdalmait. Ami pedig mégjobbá teszi az írásod, az az, hogy jelen időbe írod az eseményeket.
    Törékeny szívemnek köszönhetően pedig, majdnem elsírtam magam olvasás közben, de ez már nem ide tartozik...
    A kinézet, úgyszintén kifogástalan. Látszik, hogy sokat foglalkosztál vele, precíz munka.
    Amikor a rész prológus végére értem, csak ennyit mondtam: Még!
    Ezért, remélem, hogy minél hamarabb hozod az első részt. :)
    Bár a suli kezdődik, ezért nem bírok olyan sokat a gép előtt lenni, biztosan fogom egy kis időt szakítani arra, hogy elolvassam a fejezetet, és igyekezni fogok kommentalni is. :)
    Nos, ennyi lenne a "kis" mondokám további sok sikert. ♥

    Ölel: Ebony R. Harris

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, ezt eszméletlenül köszönöm. Ajánlották?! Áááhhh... :) Megkérdezhetem a barátnőd nevét? :)
      Ez olyan furi, mivel valakinek kicsit zavaró a jelen idő. Én írás közben háromszor sírtam el magam, szóval..
      Köszönöm szépen minden egyes kedves szót, hihetetlen mennyi erőt adnak, most egy új rész megírásában. :)
      Pénteken hozom a "híres" első részt!

      Ölel, Zsuu

      Törlés
    2. A barátnőm blogger neve: Sunshine Bomer ( A fenti kommentelő) :)

      Törlés
  8. Olyan jó, hogy az már lehetetlen!
    Sosem találkoztam még ilyen bloggal! Imádom! A 1D-t nem szeretem - annyira - de ez a sztori valami nagyon jó! A kinézet meg gyönyörű!:)
    Folytasd, légyszi *-*

    xoxo Emma

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy! :) Köszönök szépen, mindent! :)
      Folytatom, pénteken.

      Ölel, Zsuu .xx

      Törlés
  9. Nekem nagyon megtetszett,a blog.Egyszerűen per-fect.Nagyon imádtam a Prològust,és ahogyan olvastam egyszerűen nagyon lenyűgözött.Egy szó mint száz IMÀDOM.És nekem Payzer a kedvenc párosom,és nem nagyon kedvelem Liam új barátnőjét Sophiát.De én IMÀDOM A PAYZER PÀROS ÉS EZT A CSODÀLATOS BLOGOT<3 *-* :) :D Alig várom az első rész.Kedvenc blog mostantol.<3 :) :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszett. :) Én is szeretem Payzert..Sophia meg... maradjunk annyiban, hogy örülök, ha Liam baby boldog. :)
      Nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat .xx

      Törlés
  10. Az az igazság, hogy nekem Sophia szimpatikusabb, mint Dani, de ízlések és pofonok, ettől a történetet nyomon követem, mivel már most megfogott, gyönyörűen van megírva, szóval várom a folytatást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy van, ahogy mondod! Kinek a pap, kinek a paplan. :) Mivel a "Mask" c. blogodat nyomon követem, igazi "megtiszteltetés" hogy Te is itt vagy szerény kis blogomon, köszönöm!! :) Xx

      Törlés
  11. Drága Zsu!:)

    Igazából az -azt hiszem az első - blogodat olvastam, amely az 1D felnőtt életéről szólt. Sajnos az még egy kis szösszenetből összehozott történet volt, kicsit még rosszacska fogalmazással de aranyos és élvezhető, ám sajnos még tényleg kezdetleges történet volt. Aztán nemrég megláttam egy csoportban, hogy kiraktad ezt a blogodat és megmondom kíváncsian nyitottam meg:) A kinézet elragadó, komolyan nagyon kis szép és letisztult, amitől valahogyan jobban vonzott az olvasás. Bevallom a kis írópalántából sokkalta jobb író lett!:) Igaz nem olvastam a többi blogodat, ezért lehetett nekem olyan hatalmas változás, de nagyon örültem neki. Komolyan nagyon szépen forgatod kezedben a tollat.(na jó most billentyűzetet) Élvezetes és beleélhető a történet, gördülékeny, így az esetleges hibák egyáltalán nem zabvarnak és a szavaid gyönyörűen vannak megválogatva. Nekem személy szerint nagyon tetszik a történet és számomra különleges, mivel én inkább a meghitt Payzer páros pártját fogom és fogtam is.:) Fel is iratkoztam és várom a folytatást és mit kezdenek a lányok, valamint a fiúk viselkedését:)És igen tudom, hogy nem idetartozik, de a Payzer páros kapcsolatáról nekem mindig a Love will remember dal jut eszembe:) Nem is fecsegek tovább remélem hamarosan hozod a következő fejezetet és újra ott leszek a véleményemmel!:)
    További szép napot:)

    Laura D. xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Laura D.! :)

      Azt hiszem ez életem legaranyosabb kommentje, amit csak kaptam! Tényleg, nagyon jól esik ezt hallani -jelen esetben olvasni-, hogy fejlődtem, főleg egy olyan valakitől aki olvasta a régebbi blogomat/blogjaimat. (Ha minden igaz és végzek ezzel meg a Voice. nevű blogommal, akkor újra írom) Azóta tanácsokat fogadtam meg, javítgattam és most itt vagyok. Örülök, hogy találkozunk. Részemről a szerencse! :)
      Nagyon köszönöm a dícsérő, kedves szavakat tényleg nem tudok mást mondani, csak 1000x megköszönni. :)
      Fog még meglepetést okozni ez a kis történet, azt megígérhetem!
      Óóóh azt a számot nagyon szeretem és nem rég a youtube csatornámra feltettem egy Payzer videót, arra a zenére. :) Köszönöm, tényleg!

      Ölel, Zsuu .xx

      Törlés
  12. Úristeen *-* Valami fantasztikusan írsz!!! *-* Egyszerűen már most imádom! Nekem mindig is Payzer volt a kedvencem és az is lesz!!:) Ez a blog is segít addig(ameddig újból össze nem jönnek:DD /remélem így lesz/) abban h Payzer "köztünk" legyen*-*
    Nem tudok mit mondani beleszerettem a blogodba!!! Hamar hozz kövi részt!! :))
    xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Liza! :)
      Nagyon szépen köszönöm és igen, én is remélem, hogy Payzer feltámad. :D
      Áh én lefagytam a kedves szavaid miatt, a folytatás pedig fent van :))
      Ölel, Zsuu .xx

      Törlés